google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антонио Конте отново поглежда към играчи от острова, след всезнайния интерес към Ромелу Лукаку от Челси

Наполи се е свързал с Манчестър Юнайтед, за да попита за ситуацията около вътрешния полузащитник Скот Мактоминей. Имаше широко разпространени спекулации около бъдещето на шотландския национал това лято, като се казва, че ,,червените дяволи” са готови да го пуснат на правилната цена.

Смята се, че офертата на Фулъм за Мактоминей е била отхвърлена по-рано това лято, като Манчестър Юнайтед не желае да приеме оферти под 30 милиона паунда.

Старши треньорът на ,,червените” – Ерик тен Хаг каза миналия месец, че иска да задържи 27-годишния футболист, който вкара 10 гола и регистрира 3 асистенции в 43 мача на клубно ниво през миналия сезон.

–  ,,Мисля, че имаме много добри играчи, така че  винаги ще имат интерес от други клубове към тях“, цитира Manchester Evening News, думите на Тен Хаг тогава.

Според Corriere dello Sport, Наполи са се свързали с Ман Юнайтед, за да предявят оферта за полузащитника, който има договор на ,,Олд Трафорд” само до юни другата година. Говори се, че Наполи се приближава също към трансфера на полузащитника на Брайтън –  Били Гилмор, но италианският гранд е уверен, че разполагат със средствата, за да привлекат и двамата шотландци на стадион ,,Диего Армандо Марадона”.