Наско Сираков: Съдиите са едни негодници
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наско Сираков говори в детайли за състоянието на Левски, целите на тима, представянето и трансферите пред “Хоризонт”. Той обърна внимание и на съдиите, които според него са негодници и техните отсъждания са тенденциозни.

“Съдиите? Изчаках и бях на мнение, че нещата не са тенденциозни и случайни. Но с всеки изминал двубой се убеждавам, че това са едни абсолютни негодници. Най-големият негодник е този, който в момента изпълнява ролята шеф на съдиите. Този абсолютен негодник трябва моментално да се махне от тази длъжност и да изчезне от футбола. Миналата седмица той обяснява с цялото си нахалство как Левски в две срещи е облагодетелстван от съдиите. Този тотален негодник по най-бързия начин трябва да изчезне от футбола”, категоричен е Сираков.

“Пред Левски целта не е класиране, за да обърква нечии сметки. Левски се бори да оцелее и се надявам тези досадни насекоми, нахални мухи и комари след конгреса на БФС през декември да влязат в правия път или да изчезват. На Конгреса ще подкрепим този, който представи най-добра платформа за развитието на футбола, но със сигурност трябва да има промяна”, добави още президентът на Левски.