Наставникът на ЦСКА не е доволен от резултата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не бе доволен от крайния резулат на дербито срещу Левски (0:0). Специалистът благодари на своите играчи и заяви, че възпитаниците му са имали желание да вкарат, но не се е получило.

“Бяхме по-добрият отбор на терена, имахме инициативата, положения, трябваше да спечелим. Не съм доволен от резултата. Играхме и с човек повече 10 минути като имахме контрол над топката. Играхме и с двама нападатели, но не реализирахме гол. Това е футболът, какво да се прави. Демонстрирахме желание да играем по-директно последните 10 минути, не се получи. Футболистите искаха да вкарат, но нямаха късмет.

Получи се добър мач и благодаря на футболистите. Продължаваме напред. В края на първата част усетих, че доминираме. Казах на играчите на почивката да продължават така, но нямахме късмет. Спокоен съм, в отбора има добри играчи. Днес Валентин Антов направи много силен мач, имам с кого да заменя контузените. Доволен съм от Белтраме, той има едва 7 тренировки с нас, днес показа старание и тича много”, заяви Крушчич след дербито.