Наставникът на Спортист (Своге) оптимист за новия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Борислав Кьосев вярва, че отборът ще се представи по-добре във Втора лига

Наставникът на Спортист (Своге) Борислав Кьосев изрази увереност, че отборът ще бъде по-силен през следващия сезон и ще играе по-значима роля във Втора лига.

Ето и какво заяви той след контролната среща с Монтана, която завърши без победител – 1:1.

“Срещу Монтана играхме прилично, но има неща, които трябва да подобрим,” каза Кьосев. “Нормално е да има изморени крака, играе се тежък футбол.

“В процес на селекция сме. Ще се разделим с двама-трима, ще дойдат още двама-трима на проби. Окомплектовали сме състава. Задържахме по-голяма част от отбора от миналата година.

“Спортист със сигурност ще бъде по-силен от миналата година. Когато отборът е обигран и се знаят изискванията на треньора, е по-лесно. Мисля, че нещата по-бързо ще се получат.

“Миналата година имаше лъкатушения, защото не бяхме сработени, не се знаеха изискванията на треньора. Постоянно идваха нови играчи, тръгнаха си 8 човека. Това беше проблемът. Дадохме шанс на много млади футболисти, които за първи път играха професионален футбол.

“Това е радващото, че тези, на които им се даде шанс, повечето захапаха и ги виждаме на терена. Срещу Монтана имаше 6 човека 2002 година, които бяха титуляри и играха наравно с футболисти, които са по-опитни.”