Вили Вуцов: Добре, че е синът ми да ми помага
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Светльо е тук, той ме взе от болницата. Да ти кажа – благодарен съм на Светльо, че това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Аз в момента съм, да не кажа, жив труп, но нямам нищо.

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов говори пред клубната телевизия за тежкото здравословно състояние, в което се намира и как синът му Светослав Вуцов, който е вратар на Славия и националния тим на България, му помага.

“Светльо е тук, той ме взе от болницата. Да ти кажа – благодарен съм на Светльо, че това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Аз в момента съм, да не кажа, жив труп, но нямам нищо. Ако той не идва, детето идва от вкъщи, качваме се, вдига ме от кревата, сваля ме долу, вдига ми гащите, обува ми гащите. Да не казвам неща, но той е човекът, който ме води до болницата с колата, взима ме с количката, води ме, връща ме. Жалко, че в понеделник тръгва на лагер в Банско със Славия”, сподели Вуцов.

“Оттам щафетата поемат други приятели. Аз съм от тези хора, които имат приятели. Има опашка, която ме чака, за да ме вози. Светльо е пич, казано на наш език. Единствената му грешка в живота, той си я знае. Някой му вкара някаква лимка, че е чорбар. Това е наистина болезнено състояние. Обещал съм му някой ден с патериците да го бия по главата, докато не го изплюе това нещо. Но той е мъж, който е в малко по-тежко състояние, като мен. Има затруднения след контузията. Ще излезе от тях, убеден съм. Той е мъж с главно „М“. И понеже е мъж, добро момче и пич, ще излезе”, продължи наставникът на Янтра.

“Дано не играе срещу нас, защото му казах, че ще ги бием и като ги бием – ще го обвинят, че той е виновен. Така че по-хубаво да гледа отстрани. Така или иначе са го извадили от групата, не са доволни. Там явно има други разбирания в Славия. Във вътрешните им политики не се мешам. Ако го задържат до мача с нас отстрани, ще е добре”, сподели още Вили Вуцов.