Втора лига продължава с вълнуващ двубой между Марица и Спортист Своге
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима са почти на едно ниво

Отборите на Марица (Пловдив) и Спортист (Своге) излизат в двубой от третия кръг на Втора лига. Срещата започва в 18:30 часа и ще се играе на стадиона в Плодив.

През миналия сезон и двата тима се бореха за промоция в Първа лига. Своге се доближи повече до целта си и дори стигна до бараж, който обаче загуби от Берое. В този мач обаче ясно си пролича, че “шоколадите” все още нямат нужната класа, за да се завърнат и задържат в елита.

Ситуацията в Марица е сходна, с изключение на факта, че пловдивчани дори не стигнаха до баража. Това показва, че макар отборът да се движи в правилната посока нещо все още не му достига, за да се издигне на нивото, на които неговите привърженици желаят да го видят.

Марица: 86. Илия Николов, 19. Мартин Газиев, 5. Димитър Аврамов, 4. Мирослав Пушкаров, 23. Соломон Джеймс, 77. Стефан Попов, 24. Ифеани Дейвид, 10. Веселин Марчев, 21. Станислав Маламов, 9. Георги Трифонов, 17. Валери Домовчийски;

Спортист: 1. Иван Гошев, 7. Мартин Сандов, 22. Павлин Чиликов, 88. Лионел Самба, 79. Владимир Сиромахов, 21. Александър Бастунов, 17. Мартин Кръстев, 8. Иван Аврамов, 9. Радослав Живков, 10. Владимир Семерджиев, 11. Калоян Стефанов.