В Ал-Хилал не се шегуват! Пратили са две оферти за Осимен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът от Саудитска Арабия е твърдо решен да постигне целта си

Ръководството на отборът от Саудитска Арабия Ал-Хилал е изпратило две оферти за нападателя на Наполи – Виктор Осимен, в последните няколко часа, твърди престижното френско издание “L’Equipe”. Според информацията първата оферта, която е била отхвърлена е била на стойност 120 милиона евро, а втората е била дори още по-висока – 140 милиона евро.

От Осимен се интересуваха редица европейски грандове, но те се отказаха от намеренията си, поради високата цена, която президентът на Наполи – Аурелио де Лаурентис му постави. Осимен бе следен от ПСЖ, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен, Челси и Реал Мадрид, но нито един от тези отбори не се реши да направи оферта за него на стойност повече от 80 милиона евро.

Шансовете Осимен да премине в Ал-Хилал са може би 50/50. Причината за това е, че той едва ли би искал да отиде в Саудитска Арабия на толкова млада възраст. Не е изключен обаче и сценарият, в който Наполи го задължават да приеме предложението защото сумата, която Ал-Хилал предлага може да се окаже повратна за плановете на отбора в дългосрочен план. Очаква се краят на тази вълнуваща сага да стане ясен още в следващите дни, предвид усилията, които Ал-Хилал полага, за да постигне целта си.