Дунав (Русе) привлече чужденец за нападението си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Добре дошъл казваме на Раел Лолала, който се присъединява към Дунав. Швейцарското крило е играл в кариерата си в Торонто, Хетен от Саудитска Арабия, иракския Ал Кува. Той е и с опит по българските терени."

Втородивизионният Дунав (Русе) привлече и представи днес флангови нападател. Това е Раел Лолала, който игра у нас преди време за Монтана, Нефтохимик (Бургас) и за Локомотив (София) в efbet Лига.

“Добре дошъл казваме на Раел Лолала, който се присъединява към Дунав. Швейцарското крило е играл в кариерата си в Торонто, Хетен от Саудитска Арабия, иракския Ал Кува. Той е и с опит по българските терени. Играл е в Локомотив София в efbet лига и за Монтана и Нефтохимик Бургас. Раел беше картотекиран в БФС и така ще бъде на разположение за утрешния мач с Добруджа в Добрич, написаха от Дунав от Русе, както е пълното име на клуба.

Лолала е на 27 години, висок 184 см, роден в Нюшател. По произход е от ДР Конго, а от 1-и юли тази година е бил без отбор, като последното му място за изява е именно Монтана.