От Дунав изригнаха срещу главния съдия на мача с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пълен некадърник, затова сме на това дередже", каза звездата на "драконите" Мирослав Будинов

Дунав Русе отпадна от Купата на България след загуба у дома от Левски с 1:3. В русенския клуб не останаха никак доволни от отсъжданията на главния съдия Владимир Вълков, който даде спорна дузпа за Левски в края на първото полувреме.

Мнение след срещата изказаха треньора на “драконите” Мартин Ковачеви нападателят Мирослав Будинов. Те признаха превъзходството на Левски, но заявиха, че столичният тим няма нужда от подаръци.

“Ние сме един малък тим от втория ешелон. Декемери месец е далеч да се правят такива подаръци. Левски е един голям отбор, един от грандовете в България. Не бива по този начин. Добри футболисти, добър отбор, добър треньор. Трябва да оставяме да играят футболистите, футболистите да решават изхода от мача, не съдиите. Не искам да коментирам съдията, но това не е нормално. Такава дузпа няма и на село”, заяви старши-треньорът на Дунав – Мартин Ковачев.

“Левски беше по-добрият отбор, но дойде един пълен некадърник, който беше наказан шест месеца, и се подигра с нашия труд. Затова сме на това дередже! Силните отбори нямат нужда от това бутане. Левски щеше да ни победи и без тази измислена дузпа”, каза той. “След това дава измислен червен картон, за да компенсира. Разочарован съм, защото се получи един интересен мач, докато това не ни прекърши. Червеният картон не ни улесни. Напротив – стана по-трудно за нас, защото Левски се прибра”, каза нападателят на тима Мирослав Будинов.