Неймар искал да се върне в Барса, но Флик го отрязал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилската звезда е поискал да се завърне при „Каталунците“.

Бившият футболист на каталунския гранд е предложил на ръководителите да стане отново част от Барселона. Каталунският отбор се нуждае от ляво крило след като по всяка вероятност Нико Уилямс ще продължи да играе в Атлетик Билбао и няма да се присъедини към състава на Ханзи Флик.

Рафаел Леао и Луис Диас също бяха сред вариантите за Барса, но в моментното си финансово състояние, отборът не може да си ги позволи. Неймар, който отново започва да играе футбол след тежката контузия, която претърпя през миналата година, е уведомил шефовете в Барселона че с радост отново би облякъл фланелката на отбора. Президентът Жоан Лапорта е бил благосклонно настроен, но мениджърът на тима Ханзи Флик бил категорично против. Немският треньор е предложил от клуба да се подсилят с Федерико Киеза, който в настоящия пазар е постижима цел за каталунци.

Договорът на бразилската суперзвезда с неговия арабски клуб изтича през лятото на 2025. Откакто си тръгна от Барса през 2017-та, Неймар се говореше на няколко пъти, че отново ще облече фланелката на отбора, но подобен трансфер не се стигна в нито един момент.