google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бразилският нападател “Пари Сен Жермен” Неймар сподели мнението си за – звездата на Барселона , както и не пропусна да коментира уменията и играта на своя съотборник – нападателят Килиан Мбапе.

„Играта до Меси за мен беше едно наистина уникално изживяване, което не мога да сравня с нищо друго. Имахме възможност да си поговорим, вече сме приятели. За мен Лео е най-добрият играч, възхищавам му се.

Неймар коментира и класацията на FIFA

Да ме изберат за най-добрия играч на годината от FIFA бих приел като голяма чест, но ако трябва да съм откровен, това никога не ми е било нещо като фикс идея, цел, която трябва да изпълня на всяка цена. Напротив, винаги съм твърдял, че най-важната награда за мен е моят отбор да побеждава на терена. Лично аз тренирам усилено всеки божи ден, защото искам да подобря играта и уменията си. Постоянно се опитвам да работя както за индивидуалното си представяне, така и за доброто ми вписване в общата игра на отбора. Ако един ден получа официално признание, то ще е благодарение на моята упорита работа.

Що се отнася до това как гледам на Мбапе, то той е едно невероятно явление във футболната игра. Мбапе има качествата да се превърне в един от най-добрите играчи в историята на футбола. А да съм рамо до рамо с него в един и същи отбор, това е страхотно за мен. Отлично се разбираме и то не само на терена, но и извън него. Много уважавам и обичам Мбапе”, споделя Неймар пред официалния уебсайт на FIFA.