Неймар заяви желанието си да се завърне в Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят Пари Сен Жермен – Неймар, заяви пред Барселона желанието си да се завърне, пише Sport.es.

Бразилецът ще направи всичко възможно да окаже натиск върху собствениците на Пари Сен Жермен – компанията Qatar Sports Investments, за да осъществи прехода си към каталунския отбор.

Твърди се, че в краен случай Неймар, заедно със своите адвокати и представители на Барселона, могат да прибягнат до прекратяване на договора му с парижани едностранно, без основателна причина. Адвокатите са изчислили, че процесът в Арбитражния спортен съд (CAS) може да доведе до евентуално присъждане на компенсация за Пари Сен Жермен, на стойност около 180 милиона евро.

По-рано бе съобщено също, че нападателят на Барселона – Лионел Меси, е готов да остане в клуба, но  само при условие, че бразилецът се завърне.

Припомняме, че Неймар премина в Пари Сен Жермен през лятото на 2017 г. от Барселона за 222 млн. евро. Миналото лято той се опита да се върне, но клубовете не можаха да се споразумеят за финансовите условия и сделката не бе осъществена.

Неймар заяви желанието си да се завърне в Барса

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Uma salva de palmas a todos os profissionais da saúde 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽 obrigado por arriscar suas vidas ❤️❤️❤️ #ficaemcasa #StayHome

Публикация, споделена от ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) на Мар 19, 2020 в 6:41 PDT