google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на "топчиите" Букайо Сака ще пропусне срещата

Арсенал ще бъде без един от най-добрите си футболисти в мача от турнира Карабао Къп срещу Брентфорд в сряда. Букайо Сака няма да бъед на разположение на треньора Микел Артета, а дори има вероятност да пропусне и визитата на Борнемут от Премиър Лийг след няколко дни.

22-годишният талант „артилеристите“ получи травма на крака при ремито 2:2 с Тотнъм. Английският национал беше заменен от Емил Смит Роу точно преди последния съдийски сигнал.

„Той куцаше доста зле след мача“, каза треньорът на вицешампионит от сезон 20223/23 Микел Артета и допълни: „Трябваше да го изкараме от терена, което никога не е добър знак.

Артета каза: „Възможност е, да” за вероятността Сака да не играе срещу Борнемут в следващия мач от Висшата лига.

Букайо Сака се радва на силен старт на кампанията, след като вкара четири гола и се отличи с три асистенции в седем мача във Висшата лига и Шампионската лига.

Ако Сака не успее да се възстанови за мача с „черешките“, това ще сложи край на неговия клубен рекорд от 86 последователни мача във Висшата лига, в които е взел участие за тима на Арсенал.

Следете актуалните събития от двубоите в Премиър Лийг в sesame bg приложение на живо онлайн през мобилното си устройство.