google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гари Невил иска Кристиано Роналдо да внесе яснота около бъдещето си

Кристилно Роналдо е силно свързван с напускане на Манчестър Юнайтед това лято, но капитанът на Португалия намекна във вторник, че тези информации може да не са такива, каквито изглеждат. Легендата на “червените дяволи” Гари Невил каза на Роналдо да говори за трансферната си сага сега, след като суперзвездата намекна, че ще даде изчерпателно интервю след „няколко седмици“ .

Роналдо беше обект на спекулации, свързващи го с напускане на Манчестър Юнайтед през по-голямата част от летния трансферен прозорец. Португалската суперзвезда се опитваше да напусне “Олд Трафорд”, след като “червените дяволи” не се класираха в Шампионската лига.

Досега Юнайтед отказва да му даде да напусне, като договорът на Роналдо е до лятото на 2023 г. Броят на заинтересованите клубове също намаля през прозореца, като Байерн Мюнхен и Челси отрекоха интерес към капитана на Португалия.

Невил призова бившия си съотборник в Юнайтед да отвори по-рано от планираното. Той призова Роналдо да се опита да помогне на Червените дяволи да се възстановят от сегашната тежка ситуация.

“Защо най-великият играч на всички времена (по мое мнение) трябва да чака две седмици, за да каже на феновете на Манчестър Юнайтед истината? Говорете сега. Клубът е в криза и има нужда от лидери, които да го водят. Той е единственият, който може да сграбчи тази ситуация за врата!”, заяви Невил.