Ники Михайлов: Трябва сами да излезем от тази ситуация
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Онзи ден имахме кръв по ръцете, а днес излязохме и играхме мач", заяви вратарят на националния отбор

Капитанът на България Николай Михайлов смята, че нашия тим ни е изиграл приличен двубой срещу Грузия. Той заяви, че отборът ни е дал всичко от себе си и се надява отборът да изглежда по-добре през септември.

„Мисля, че играхме добре като колектив в отбрана. Имахме своите шансове в атака, но не успяхме да реализираме. Представихме се доста по-достойно от срещата в Разград. Сега всеки трябва да си направи изводите как и по какъв начин ще се развива. Надявам се всеки да направи правилната крачка през това лято, за да изглеждаме по-добре септември месец. Не бяхме готови за тези мачове. Много хора не играят по клубовете си и не са във форма”, сподели вратарят на “лъвовете”.

“Ние сме главните виновници и след това са всички останали. Можем да върнем хората на стадиона само с добра игра и победи. Когато редуваш слаби игри, е нормално да няма хора. Трябва сами да излезем от тази ситуация. Това сме играчите на България. Дано това лято играчи да излязат в чужбина. При груцинзите трима-четирима им правят разликата, но играят в чужбина. Останалите от техния състав са на нашето ниво“.

Михайлов изрази подкрепата си към халфа Тодор Неделев и заяви: “Онзи ден имахме кръв по ръцете, а днес излязохме и играхме мач. Момчетата се събраха и изиграхме един приличен двубой.”.

Вратарят отправи и послание към критиците да видят какво е положението в цялата ни държава, след което да нападат футболистите.