Николай Киров: Предстои доста тежка седмица за Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Обръщаме сериозно внимание и на първенството, и на Купата", споделя Белия

Треньорът на Арда Николай Киров заяви пред Дарик Радио, че на тима от Кърджли му предстои много тежка седмица с три важни двубоя за осем дни. Киров сподели че отборът иска да постигне успехи в първенството и купата, като бъдещето ще покаже докъде ще стигнат силите на “сините” и дали отборът ще играе в евротурнирите през следващата кампания.

Белия коментира и предстоящия двубой с Лудогорец, който е в петът 17:00 ч. в Разград.

“Ще играем се срещу сериозен съперник. Нужно е да сме много концентрирани, дисциплинирани и да се възползваме от всяка една създадена ситуация, ако искаме да вземем нещо от двубоя. Дълго време не бяхме побеждавани, но на всички ни бе ясно, че ще дойде време, когато ще загубим в даден двубой. Лошото беше, че загубихме по елементарен начин. Последният положителен резултат обаче върна настроението в отбора”.

“Двама основни футболисти от есенния полусезон напуснаха отбора и имаме доста нови хора в защита. На тях им е нужно време да се стиковат, но и този момент ще дойде”.

“В момента не отправяме поглед към класирането, а гледаме всеки един мач поотделно. Предстои ни доста тежка седмица – за осем дни трябва да изиграем три изключително важни двубоя. Бъдещето ще покаже докъде ще ни стигнат силите. Обръщаме голямо внимание и на първенството, и на Купата на България”.

“В момента мислим затова единствено как да завършим сезона по най-успешния начин. Всичко е възможно да се случи в този формат на шампионата. От най-голямо значение е да влезем в първата шестица и спрямо представянето ни ще видим дали ще можем да се класираме за евротурнирите”.

“През тази кампания нашият състав се готви в две схеми. Понякога се налага на полувремето да правим промени във формацията. През седмицата се готвим и за двата варианта. Отборите в челото на класирането играят добре. Лудогорец е най-добро състояние, но нито Локомотив Пд, нито ЦСКА отстъпват чак толкова на разградчани”, сподели треньорът на Арда.