Нотигнам ще се опита да привлече защитник на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нотингам Форест се интересува от привличането на защитника на Ливърпул Неко Уилямс

Нотингам Форест са насочили поглед към десния бек на Ливърпул Неко Уилямс и може да направят оферта за него. Новакът във Висшата лига ще търси нов десен бек и също така добави Иса Каборе от Манчестър Сити към списъка си с трансферни цели.

Джед Спенс от Мидълзбро беше първият избор за десен бек на Нотингам през миналия сезон. 21-годишният играч впечатли под наем в клуба от Чемпиъншип и им помогна да се завърнат във Висшата лига. Той беше избран и в отбора на сезона в Чемпиъншип за изявите си в наскоро приключилия сезон. Нотингам искаше да подпише със Спенс постоянен договор и бяха готови да счупят трансферния си рекорд, но Хотспър на Антонио Конте се намеси и сега води преговори за младежа.

Така Нотингам трябваше да се насочи към друга опция и проявява интерес към Неко Уилямс от Ливърпул. 21-годишният футболист прекара втората половина на миналия сезон под наем във Фулъм и изигра 14 мача в първенството за тях, като “котиджърс” също си осигуриха промоция във Висшата лига. Бранителят на Ливърпул отбеляза два пъти и асистира за още толкова голове в периода.

Уилямс има 33 мача за Ливърпул в различни състезания, включително Шампионската лига, и може да се възползва от още един период под наем, този път в клуб от Висшата лига. В Нотингам Форест 21-годишният футболист ще получава редовно игрово време и може да се докаже, за да привлече вниманието на Юрген Клоп.