Нотингам шокира и победи Ливърпул с 1-0 на Анфийлд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първа загуба за Арне Слот начело на клуба.

Нотингам Форест спечели с 1-0 срещу Ливърпул на „Анфийлд“ и така сложи край на перфектната серия на Арне Слот начело на клуба като нидерландеца стартира сезона с 3 победи от 3 мача, но сега се провали пред феновете на „Червените“. Това беше първа победа на Форест на “Анфийлд” от 1969 година насам.

През първото полувреме определено видяхме едно разочароващо представяне от състава на домакините предвид стандартите, които те сами са си поставили на „Анфийлд“ и класата на съперника.

За съжаление на Ливърпул почти нищо не се промени и през втората част като дори се стигна до шок за „Червените“, които се оказа изоставащи в резултата след страхотен шут от Калъм Хъдсън-Одой извън наказателното поле след асистенция от Антони Еланга, която осигури преднината на Нотингам на легендарния стадион.

В следващите минути не видяхме обичайната доминация на Ливърпул и отговор, които бяхме свикнали да виждаме под ръководството на Юрген Клоп и съвсем логично почти нищо не се промени на терена до края на редовното време.

Нотингам Форест записа 4та поредна победа като гост във Висшата лига и нанесе първа загуба в първенството на Арне Слот начело на „Червените“. След успеха си Форест са в 8 точки на 4та позиция само на точка зад Ливърпул, които са временно на 2ро място.