Добави коментар
"Ако се разходите из града и попитате нещо за футбол жените или старците по на 70-80 години, те знаят всичко", разкри Квича Кварацхелия.

Новата перла на Наполи – Квича Кварацхелия, коментира адаптацията си в Серия „А“ и по-точно в редиците на „партенопейците“.

21-годишният футболист се представя на много високо ниво след преминаването си на Ботуша и бе категоричен, като заяви, че италианското първенство е едно от най-добрите на света.

„Серия А е едно от най-добрите първенства в света. Адаптирах се добре, посрещнаха ме много топло. Има чудесна атмосфера в отбора“, заяви Кварацхелия в интервю за „Geo Team“.

„Първият ми ден беше труден, но момчетата ме приеха много добре, както и треньорите, и всички в отбора. Уча се от всеки както на терена, така и извън него. Най-много ме очарова пълният стадион и тифозите, не спират да пеят 90 минути. Ако се разходите из града и попитате нещо за футбол жените или старците по на 70-80 години, те знаят всичко“, обясни грузинският национал.

„Спалети ми каза, че имам добър дрибъл и играя добре един на един, но трябва да се старая повече за отбора. Обясни ми, че трябва да помагам повече в защита. Правя всичко, което ми кажат“, каза крилото.

„Откакто съм тук, тренирам много повече. Посвещавам много време на стречинга след тренировки. Винаги съм мислил, че тренирам много, но когато пристигнах тук, видях нещата от съвсем друга страна“, каза още Квича Кварацхелия.

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували