Добави коментар
Диниш Алмейда е с тежка травма и му предстои операция в Португалия.

От ръководството на Лудогорец разкриха на своя официален сайт, че едно от новите попълнения в редиците на отбора – Диниш Алмейда, е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно.

Неприятната контузия, която е идентична с травмата на Рик Джонатан, който е аут до края на сезона за “орлите”, е дошла след инцидент в началото на второто полувреме на контролната среща с Цървена звезда (3:2).

Ето какво написаха от Лудогорец в тази връзка:

“Малшансът не спира да преследва Лудогорец. Седем дни след като Рик Джонатан се контузи тежко, същата травма получи новото попълнение Диниш Алмейда. Централният защитник е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно след инцидент в началото на второто полувреме на контролата с Цървена звезда (3:2). Алмейда вече е в Португалия, където в понеделник ще бъде опериран от проф. д-р Ешпрегейра Мендеш. Специалистът, който e сред най-добрите в своята област, оперира и Рик Джонатан преди седмица.

“Контузията на Диниш е същата като на Рик Джонатан. Вярвам, че лечението и възстановяването му ще премине безпроблемно”, коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.

“В кариерата ми досега не съм имал тежки травми, но ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и отново да мога да играя футбол. Благодаря за подкрепата на моето семейство и на всички в Лудогорец“, заяви Диниш Алмейда.

ПФК Лудогорец пожелава на Алмейда бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена.”

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували