Новият бос на Челси иска Кристиано Роналдо на “Стамфорд Бридж”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси проучва възможността да вземе Роналдо

Американският бизнесмен Тод Боели, който пое властта в Челси, иска да доведе Кристиано Роналдо на “Стамфорд Бридж”. Новият бос на клуба от Западен Лондон е провел среща с агента на Роналдо в Португалия през миналата седмица, за да проучи възможността да вземе звездата на Ман Юнайтед.

Няма яснота как се е развила срещата между Боели и агента Жорже Мендеш и дали новият бос на “сините” ще отправи оферта за португалеца. Роналдо отбеляза 24 гола във всички състезания през миналия сезон, но Манчестър Юнайтед не успя да стигне до зона Шампионска лига. Челси пък се класира в четворката и ще играе в ШЛ, така че има предимство пред “червените дяволи” и може да осигури класен европейски футбол на Кристиано.

Челси ще прати Лукаку под наем на Интер, така че се отваря място за Кристиано Роналдо в нападение. Португалецът има още 12 месеца от контракта с Ман Юнайтед. “Червените дяволи” са много тихи на трансферния пазар и това не се харесва на португалеца, който също е свързван със завръщане в Спортинг Лисабон.