Новият собственик на Левски е бил натирен от ЦСКА като футболист
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шокиращо разкритие за евентуалния нов собственик на Левски

Спряганият за нов собственик на българския гранд Левски – Джоузеф Диксън, е изкарал неуспешен пробен период в ЦСКА през 2012 година, пише Sportcafe. Той е бил десетина дни на “Армията” преди 9 години, но тогавашният треньор на “армейците” Стойчо Младенов не е останал впечатлен от качествата на юношата на Манчестър Юнайтед.

Ето какво се пише във въпросната новина от 2012 г.:

“Игралият преди години в юношеската формация на Манчестър Юнайтед Джоузеф Диксън пристигна на проби в ЦСКА. Той ще изкара минимум десетдневен тестов период, през който ще бъдат преценени неговите качествата. Диксън е нападател, като преди 5 години напуска Юнайтед и преминава в румънския Глория Бизау. Той има престой в турския гранд Фенербахче, но участва единствено в тренировките. В началото на тази година Джоузеф Диксън се завърна в Англия, където се надяваше да подпише двумесечен контракт с Уест Хем, но трансферът пропадна.

Диксън е роден на 27 ноември 1989 г. в Лондон и е от френско потекло. Като юноша впечатлява с изключително агресивната си бързина. Преди 2 години към него са проявили интерес отборите на Марсилия, Севиля и Портсмут.

Англичанинът е първият нов играч, макар и на проби, който се появяваслед пристигането на Стойчо Младенов начело на тима. Той участва вчера в първото си занимание с ЦСКА”.