Добави коментар

Централният бранител на Лудогорец Оливиер Вердон се очерата като новият стълб в защитата на шампионите. Той се представи много силно като партньор на Козмин Моци срещу Берое в последния шампионатен мач на разградчани. Вердон бе привлечен в Разград под наем от Депортиво Алавес, като „орлите” имат опцията да закупят снажния бранител.

Вердон се представи отлично за белгийския Еупен през миналия сезон и бе с основна заслуга за промоцията на отбора в елита на страната. Той разкрива, че е имал възможността да остане в Еупен, но сам е взел решение да продължи кариерата си в Лудогорец, като бранителят е впечатлен от клуба. Ето и какво заяви футболистът на “орлите” относно преминаването си в българския шампион:

„Пабло Мачин пое отбора на Алавес, а аз не попадах в неговите планове. Нямаше да получавам времето на терена, което исках и нямах намерение да седя на пейката. В този момент Лудогорец „почука на вратата”. Техният проект ме заинтригува директно. Клубът е девет пъти поред шампион на България и има изключителна база и клубна структура. Също така участва и редовно в групите на европейските клубни турнири. Това беше отличен шанс за мен да играя за такъв клуб”, обясни 24-годишният Вердон.

„Моята цел е да помогна на отбора да печели титли. Вълнуващо е, тъй като това ти дава допълнително напрежение, но усещането да си на върха е незаменимо. Точно поради тази причина искам да съм част от Лудогорец, който отново да стане шампион”, сподели централният защитиник.

Добави коментар
Гласувай: