Новият страж на Интер: Време е да мислим за големи неща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Говорих си с Ето’о няколко пъти и той винаги ми е казвал, че този клуб е перфектен за мен", разкри Андре Онана.

Новият вратар на италианския вицешампион Интер – Андре Онана, изрази радостта си от преминаването си в редиците на “нерадзурите”.

26-годишният страж призна, че пред него стои голямо предизвикателство, но е готов да се конкурира с легендарния Самир Ханданович.

“Много съм щастлив да бъда част от този велик клуб и от това семейство, което е голяма институция. Да бъда тук за мен е върхът и се надяваме в бъдеще да постигнем важни цели”.

“Говорих си с Ето’о няколко пъти. Той винаги ми е казвал, че Интер е перфектен за мен. Ето защо, когато чух за офертата, нямах никакви съмнения”.

“Интер винаги са имали добри вратари, включително и настоящия. Аз съм спокоен, това е голямо предизвикателство и времето ще покаже дали ще успея да го спечеля. Аз обаче съм доста уверен. Знам, че миналият сезон не беше това, което очаквахме, особено последният мач, в който не успяхме да станем шампиони, но следващите ще бъдат по-добри”.

“Ще се борим да спечелим всичко, тук и в Европа, защото тимът заслужава всичко най-добро и с играчите, с които разполагаме, трябва да мислим за големи неща. Така че нека феновете имат вяра в нас”, сподели Онан пред клубната телевизия.