google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Джордитата" имат нужда от нови покупки

Нюкасъл Юнайтед се очаква да сключи сделка за подписа на младока от Шефилд Юнайтед – Уилям Осула.

Според трансферния експерт – Фабрицио Романо екипът от Североизтока е все по-близо до финализиране на преговорите за подписа на Осула. Той твърди, че Нюкасъл е поел ангажимента да плати гарантирани 10 милиона паунда и още 5 милиона, които ще са под формата на бонуси.

20-годишният футболист изигра първия си сезон във Висшата лига през миналия сезон, макар и да не успя да вкара гол за всичките 784 минути, които изигра в 21 мача. И трите му гола с фланелката на Шефилд Юнайтед дойдоха в Купата на лигата, като отбеляза 2 пъти при победата с 4-0 срещу Джилингам и е 1 утешително попадение при загубата с 5-2 от Брайтън и Хоув Албиън. На международната сцена, той има записани 8 мача за отбора на Дания под 21 години, като вкара общо 4 гола.

,,Свраките” започнаха летния трансферен прозорец с множество входящи и изходящи трансфери, за да си гарантират, че ще влезнат в границите на разпоредбите за устойчива печалба на Висшата лига. Въпреки това, Еди Хау все още не е доволен от входящите трансфери , тъй като, все още, не са привлекли нито един атакуващ играч към отбора си въпреки напускането на Елиът Андерсън и Янкуба Минтех за обща сума от 68 милиона паунда.