google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Проблемите в отбрана на отборът от североизтока ги карат да се обърнат към пазара

Нюкасъл Юнайтед е готов да направи подобрена оферта за защитника на Кристъл Палас – Марк Гехи, след като една оферта вече беше отхвърлена от “орлите”. Известно е, че „свраките“ търсят на пазара нов централен защитник, тъй като Свен Ботман и Джамал Ласелс ще отсъстват дълго време поради контузии, оставяйки мениджъра Еди Хау без опции в тази зона.

Фабиан Шер и  новото попълнение Лойд Кели в момента са готови да започнат новия сезон като двойка в центъра на защитата на Хау, докато Дан Бърн и Емил Крафт са други опции, налични за отбора.

Според The ​​Telegraph, Нюкасъл е близо до финализирането на сделката за подписа на Гехи срещу сума, надвишаваща 60 милиона паунда.

Sky Sports News обаче твърди, че съобщенията за много близко споразумение са прибързани, но продължават разговорите между Нюкасъл и Кристъл Палас за потенциален трансфер за повече пари. Твърди се, че двата клуба продължават да водят диалог и са уверени, че сделката може да бъде сключена, ако бъде направена оферта над 60 милиона паунда.

Смята се, че Нюкасъл е най-големия фаворит за подписа на Гехи, тъй като в момента те са единственият клуб, който е направил официална оферта за защитника, въпреки интереса от страна на множество други отбори от Висшата лига като – Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.