google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Джордитата" имат проблеми в централната зона на защитата си и имат нужда от класни нови играчи там

Нюкасъл все още се надява, че може да привлеч Марк Гехи от Кристъл Палас това лято, въпреки че третата оферта за защитника е отхвърлена.

,,Свраките” направиха пет нови покупки досега това лято, но Гехи си остава основна цел за последните няколко седмици, като неговото привличане е ,,задължително”. Еди Хау има желание да подсили защитата си, тъй като неговият отбор ще започне новият сезон без контузеното дуо Свен Ботман и Джамал Ласелс.

Нюкасъл вече предложи две оферти за Гехи, отхвърлени от Палас, включително втората им оферта на стойност около 50 милиона паунда.

Sky Sports News твърди, че ,,свраките” са се върнали с трета оферта на стойност 55 милиона паунда предварително плюс 5 милиона добавки, но тя отново е била отхвърлена от Кристъл Палас. Тъй като “орлите” държат да получат поне 65 милиона паунда, се казва, че преговорите продължават между двата клуба, докато Нюкасъл също търси алтернативи, ако сделката не се случи.

По-рано тази седмица президента на Палас – Стив Периш отговори на спекулациите за бъдещето на Гехи и заяви, че ако Нюкасъл иска да подпише със “суперзвездата от неговия ранг”, те “трябва да платят пари, като за суперзвезда”.

Твърди се обаче, че Нюкасъл не се обезсърчава от коментарите на Периш и продължава да се надява да привлече Гехи на ,,Сейнт Джеймсис Парк” преди трансферният прозорец да затвори на 30 август.