Нюкасъл се включва в надпреварата за подписа на Джуд Белингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" ще се опитат да вземат английския национал през лятото

Най-богатият клуб в световния футбол – Нюкасъл, определи Джуд Белингам като трансферна цел за лятото на 2023 г. Според информация на Sport Witnes, “свраките” ще се борят с Ливърпул и Реал Мадрид за подписа на английския национал.

19-годишният полузащитник е една от най-големите надежди в световния футбол. Всички големи отбори в Европа биха се радвали да го имат в състава си и ще бъде интересно да видим кой клуб може да се възползва от услугите му преди началото на следващия сезон.

Белингам все още може да е тийнейджър, но това, което предлага на терена, надхвърля възрастта му. Играчът на Дортмунд е универсален на терена и е изключителен с топката в крака. През този сезон Белингам изигра 24 мача и участва в 14 гола, като отбеляза десет и създаде останалите четири. На 19 години той вече е бил капитан на Дортмунд многократно.

Ако Нюкасъл завърши сезона в топ 4, те ще участват в Шампионската лига през следващия сезон. Те ще трябва да добавят повече качество към отбора си и подписването на Белингам със сигурност ще подсили отбора им. Подписването