google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" запазват интереса си към 22-годишното шведско крило

Нюкасъл Юнайтед имаше желание да подпише с Антони Еланга от тима на Нотингам Форест по време на летния трансферен прозорец и те направиха оферта от 50 милиона паунда, за да осигурят подписа му в последния ден от прозореца. Но Форест отказаха предложението и решиха да задържат 22-годишното крило.

Въпреки това, в информация на Football Insider се твърди, че Нюкасъл ще възроди интереса си към шведския национал през 2025 г. Клубът от Тайнсайд е готов да преследва подписа му през следващата година. Еланга е високо оценен във Висшата лига и може да се окаже качествено, дългосрочно попълнение за “джордитата”.

Отборът на Нюкасъл Юнайтед има качествено крило в лицето на Антъни Гордън, но биха могли да използват повече дълбочина в тази зона на терена. Еланга би бил отлично попълнение за тима на Еди Хоу, като крилото би бил солидна дългосрочна инвестиция.

Нюкасъл беше готов да плати 50 милиона паунда за него през лятото и остава да видим дали ще се върнат с подобрена оферта за подписа му през следващите месеци. 22-годишният футболист е ключов играч за Нотингам Форест, който няма да иска да го загуби през зимния трансферен прозорец. Ще бъде интересно да видим дали Нюкасъл ще успее да ги убеди да продадат шведа в началото на 2025 г.