Нюкасъл ще се опита да привлече звезда на Виляреал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" искат да си осигурят услугите на Пау Торес

Нюкасъл ще се стреми да привлече класни футболисти в отбраната, а Пау Торес може да се окаже страхотен трансфер. Информация на Calciomercatoweb съобщава, че през лятото “свраките ще направят оферта за испанския национал, оценен на 40 милиона евро от Виляреал.

Пау Торес е ключов играч за Виляреал през последните няколко сезона и от известно време е свързван с преминаване във Висшата лига. Остава да видим дали Нюкасъл може да се договори за сделка с испанския клуб през следващите месеци. Отборът на Еди Хоу е доста впечатляващ в защита този сезон и са допуснали най-малко голове в първенството. Те се стремят да подобрят възможностите си за защита и Торес със сигурност може да се окаже подобрение на играчи като Дан Бърн и Фабиан Шер.

26-годишният бранител на ВИляреал може да сформира качествено партньорство заедно със Свен Ботман в сърцето на защитата на Нюкасъл през следващите години. Нюкасъл няма да е единственият английски клуб, който ще се пробва да подпише с испанския национал това лято.

Интерес към Пау Торес има и от Астън Вила, където мениджър е Унай Емери. Футболистът наскоро бе свързван и с трансфер в Барселона.