Нюкасъл тръгва към първа домакинска победа от 50 дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Свраките не са печелили мач на "Сейнт Джеймс Парк" от 12 декември

След като в събота сложи край на негативната серия от 11 поредни мача във всички турнир без победа, надигравайки с 2:0 като гост Евертън, тази вечер Нюкасъл приема 13-ия в класирането Кристъл Палас, надявайки се да постигне първи пълен успех у дома от седем седмици.

За последно Свраките триумфираха на своя “Сейнт Джеймс Парк” на 12 декември миналата година, когато надделяха с 2:1 над Уест Бромич Албиън, а Орлите изглежда удобен съперник за прекъсване на “черната” поредица.

В момента тимът от северозападна Англия заема 15-а позиция във временното класиране във Висшата лига с 22 точки, осем над зоната на изпадащите и четири зад Палас.

Столичани не успяха да се разпишат в нито едно от последните си четири гостувания във всички турнири, а това засилва убеждението ни, че шансовете за победа на Нюкасъл не са никак малки.

Букмейкърът Efbet предлага повече от изкушаващ коефициент за пълен успех на Свраките – 2.95, а дори ставката за Двоен шанс (победа за Нюкасъл или равен) не е никак за подценяване – 1.60.

Плюс за хората на Стив Брус е и това, че те вече срещнаха Палас във Висшата лига този сезон и се поздравиха с победа с 2:0 при гостуването в английската столица.

Двубоят, който започва в 22.15 часа, ще бъде излъчен пряко по Диема Спорт.