Нюкасъл влиза в борбата за защитник на Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ким Мин-Дже е силно желан от редица отбори

Бранителят на Наполи Ким Мин-Дже получи още една опция в избора си на нов отбор. Английският Нюкасъл, който се класира за Шампионска лига през следващия сезон и направи впечатляваща кампания във Висшата лига проявява интерес към южнокорееца.

Наполи обаче не желае да се разделя с Ким при никакви обстоятелства. Той е сред лидерите на отбора и неговото заминаване може да разклати ситуацията след магичния сезон и третото Скудето. “Небесно-сините” обаче не могат и да задържат футболиста против волята му. Добрата новина за тях е, че за момента Ким не е дал индикации, че иска да напусне Неапол на всяка цена. Това дава надежда на феновете на Наполи и охлажда страстите на тимовете следящи развитието на защитника.

Нюкасъл обаче не е единствения отбор от Англия, който желае Ким. Манчестър Юнайтед също следи ситуацията с футболиста отблизо, тъй като Ерик тен Хаг е негов голям почитател. “Червените дяволи” ще се нуждаят от нови имена в защита, защото се очаква редица футболисти на тази позиция да напуснат през лятото.