Нюкасъл обмисля вариант с привличането на Хари Магуайър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Магуайър се очаква да е доста заинтригуван от евентуално предложение на Нюкасъл. Там той ще има шанс да играе на високо ниво, а освен това ще се събере със своя добър приятел Киърън Трипиър.

В Нюкасъл все още не са приключили своята лятна селекция. Еди Хау мисли върху любопитна сделка през последните два дни на трансферния период. Той е насочил мислите си към отритнатия бранител на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, информират от “Кроникъл”.

Нюкасъл допусна две поражения в първите си три двубоя през кампанията, и макар те да бяха срещу два от фаворитите в лицето на Ман Сити и Ливърпул, то в клуба желаят точно срещу такива отбори да бъдат конкурентноспособни и заради това са готови да развържат кесията за нови попълнения в края на трансферния прозорец и никой не бива да се изненадва, ако едно от тях е именно Магуайър.

На 30-годишният централен защитник му дадоха да се изясни, че няма да получава много шансове за изява през новия сезон в Юнайтед. Въпреки това засега не бе особено склонен да напусне “Олд Трафорд”, след като интерес към него имаше от страна на Уест Хам. Той обаче отхвърли офертата на “чуковете”, тъй като трябваше да приеме сериозно орязване на възнаграждението си.

В Нюкасъл обаче разполагат с доста по-големи финансови възможности и едва ли ще имат проблем да задоволят претенциите на Магуайър. В клуба смятат, че той може да е полезен със своя опит, а освен това ще донесе повече конкуренция в центъра на отбраната, а това ще е много важно с оглед дългия сезон и участието на тима в Шампионската лига.

Самият Магуайър се очаква да е доста заинтригуван от евентуално предложение на Нюкасъл. Там той ще има шанс да играе на високо ниво, а освен това ще се събере със своя добър приятел Киърън Трипиър. За момента обаче евентуален негов трансфер на “Сейнт Джеймсис Парк” е по-скоро само идея и до евентуалното му осъществяване тепърва трябва да се направят доста стъпки.