Барселона набеляза изненадващ играч за заместник на Левандовски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Александър Исак е попаднал в полезрението на каталунците

Ръководството на Барселона възнамерява да привлече шведския нападател на Нюкасъл Александър Исак, твърди “Fichajes”. Този трансфер обаче едва ли ще бъде осъществен скоро, тъй като иска да Исак да бъде заместникът на Робърт Левандовски. За момента обаче полякът продължава да играе на високо ниво и в Барселона не виждат причина да го заменят.

Контрактът на Левандовски с Барса изтича през 2026 година. В него дори има опция за удължаване с една година. Споразумението между Исак и настоящия му клуб Нюкасъл пък изтича през 2028, което означава, че шансовете на Барса да се сдобие с подписа на шведа в следващите един-два сезона е доста малък.

Целта на Барселона обаче в момента е да покаже на Исак, че те ценят качествата му и виждат потенциала му. По този начин те смятат, че има по-голям шанс стрелецът да избере да премине на “Камп Ноу” в следващия етап от кариерата си вместо някъде другаде. Дали обаче тази логика на Барса ще се окажа правилна предстои да разберем в следващите трансферни прозорци.