google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Арсенал загубил четири килограма от теглото си за броени дни

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг се върна към тежките дни, в които се бореше с маларията, наричайки това “най-тежкият период” в живота си.

Бързоногият голмайстор се завърна на терена в края на миналия месец, след като пропусна няколко срещи на Артилеристите заради заболяването, станало факт по време на ангажимент към националния отбор на Габон.

Обамеянг разкри, че се е чувствал изключително зле след прибирането си в Лондон. Това го накарало да се обади на лекарите на клуба от северен Лондон, които скоро му обяснили, че трябва да постъпи в болница, тъй като е с малария.

Нападателят се завърна в игра за Арсенал преди седмица и дори взе участие в първия полуфинал в Лига Европа срещу Виляреал.

„Чувствах се наистина много зле,” връща се към трудните моменти Обамеянг. “Мисля, че това беше най-лошият период в живота ми, защото беше наистина тежко и лошо за мен.

“Три дни подред имах температура през целия ден и цялата нощ. Просто не можех да я сваля и наистина се уплаших.

„Лекарите ме информираха и знаех, че трябва да постъпя в болница. Преди дни бях пътувал до Африка и знаех, че може да е свързано с това. Останах в болницата три дни и мисля, че загубих четири килограма.

“Беше много лош момент и мисля, че семейството ми се уплаши, когато ме видя такъв. Получих добро лечение от лекарите и съм щастлив, че реагирахме в точното време. Понякога при маларията, ако не се реагира веднага, може да има големи проблеми.”