google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Генералният спонсор на Левски “Национална лотария” повече няма да финансира тима, съобщава Sportal.bg. Това бе доста очаквано в последно време след скандалите със собственика на компанията Васил Божков.

Новината за оттеглянето на “Национална лотария” от Левски е била съобщена на Павел Колев лично от изпълнителния директор на компанията Димитър Ганев. Това се е случило по-малко от 24 часа, след като Ганев си тръгна от лагера на столичани в Алания.

Според информациите, сметките на “Национална лотария” са запорирани от края на миналата седмица, като няма начин да бъде финансиран отора на Левски. Ситуацията е доста неприятна за клуба от “Герена”, като много фенове на тима са притеснени.

Все пак заплатите на играчите са платени и към момента няма причина играчите да бойкотират заради липса на възнаграждения. Изпълнителният директор на тима – Павел Колев, пък вече е водещата фигура в отбора. Той е започнал усилено да търси други спонсори за тима, като надеждите му са, че Левски ще продължи да функционира нормално, както бе в изминалата година.

Припомняме, че преди няколко дни собственикът на Efbet – Цветомир Найденов, изрази желанието си да помага отново на 26-кратните шампиони. Той заяви, че ако “Национална лотария” се оттегли от клуба, то Ефбет ще се върне като спонсор на “сините”.