google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинският национал бе представен от мадридския гранд

Отборът на Атлетико Мадрид официално обяви привличането на аржентинския нападател Хулиан Алварес от Манчестър Сити, използвайки картинка “Спайдърмен”, за да разкрие новината. Малко по-късно “дюшекчиите” пуснаха още публикации в социалните си профили, за да обявят трансфера на Алварес, за когото ще платят 82 милиона паунда.

След като премина медицински прегледи и финализира документите, Алварес вече е третото попълнение на клуба за новия сезон. Атлетико първо привлече централния защитник Робин Льо Норманд – еврошампион от Реал Сосиедад, последван от нападателя Александър Сорлот от Виляреал, а сега и Хулиан Алварес.

24-годишният Алварес започва нова ера в кариерата си. Той игра за Ман Сити в периода 2022-2024 г. Аржентинецът спечели всички значими трофеи с “небесносините”, включително 2 пъти Висшата лига и веднъж Шампионска лига. Алварес вдигна и световната купа с Аржентина през 2022 г. в Катар.

Новата цел на футболиста е да триумфира в Ла Лига с Атлетико Мадрид. Под ръководството на Диего Симеоне, несъмнено 24-годишният аржентински нападател може да постигне много.