Официално: Барселона вече ще играе на “Spotify Camp Nou”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Името на домакинския стадион на каталунците вече официално е променено

От Барселона официално обявиха промяната в името на своя стадион. Той вече се казва “Spotify Camp Nou” след мултимилионна сделка със стрийминг платформата за музика.

В замяна на това преиуменуване, шведският онлайн гигант ще плати налее 465 милиона евро в касата на клуба, отбелязва “АС”.

Както беше обявено от клуба вчера в официално изявление, „Барселона и Spotify дават началото на тяхното споразумение за спонсорство, с което най-популярната стрийминг аудио платформа в света става основен партньор на клуба и официален аудио стрийминг партньор. Като част от сътрудничеството, шведската компания става „партньор за името“ на стадиона, който от днес вече показва новия стенопис с играчите на първите женски и мъжки футболни отбори Педри, Мария Леон, Ансу Фати, Алексия Путелас, Обамеянг и Айтана Бонмати, заедно с името на Spotify Camp Nou в центъра“.

В изявлението се припомня, че “за пръв път в историята женският отбор на Барса ще бъде върху фасадата на “Spotify Камп Ноу” и че ще носят същия спонсор като мъжката фланелка.”