Официално: ЦСКА обяви Томаш за нов старши-треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Доскорошният наставник на Спартак Варна пристигна днес на базата в Панчарево

Ръководството на ЦСКА обяви официално новината, която “червена България” очакваше в последните 24 часа – Александър Томаш е новият старши-треньор на тима.

Специалистът се раздели със Спартак Варна, след като “армейците” активираха освобождаващата му клауза в размер на 250 000 лева и след като самият той е изразил желание да се завърне в ЦСКА, сделката вече е факт.

По-рано през седмицата “червените” обявиха, че Томислав Стипич няма да продължи да изпълнява функциите си на старши-треньор на тима и веднага започнаха работа по намирането на негов заместник. Изглежда, Томаш ще може да изведе новия си отбор още този уикенд при символичното домакинство на Ботев Пловдив на стадион “Локомотив” в столичния квартал “Надежда”.

Ето и какво написаха от ЦСКА:

“Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а с него у дома се завръщат и Константин Мирчев, и Тодор Кючуков! Христо Колев също е в щаба им, а Илиян Митрев остава и в новия треньорски състав като кондиционен треньор. Желаем им успех и победа още в петък !

Предвид кратките срокове за подготовка преди мача, представянето на новия ни треньор ще бъде следващата седмица. Ще ви уведомим допълнително за подробностите.”