Официално: ЦСКА представи нов нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
цска, Аарон Лея Исека е брат на известния белгийски нападател Миши Батшуай.

ЦСКА продължава активно да подсилва състава си за сезон 2024/2025 в efbet Лига, като обяви привличането на белгийския централен нападател Аарон Лея Исека. 25-годишният футболист идва от гръцкия ОФИ Крит и е известен с факта, че е брат на белгийския национал Миши Батшуай.

Това е четвъртото попълнение, което „червените“ осигуряват след назначаването на Александър Томаш за старши треньор на отбора, като самият той обеща след загубата от Ботев Пловдив, че тази седмица се очакват няколко нови футболисти.

В последните часове клубът обяви, че към състава се присъединяват още Илиан Илиев, Джеймс Ето’о и Зюмбюр Бютучи, а сега и Аарон Лея Исека.

Ето какво написаха от ЦСКА за новия си таран:

ЦСКА привлече 26-годишния белгийски централен нападател Аарон Исека от гръцкия ОФИ (Крит). Играчът стартира кариерата си в най-успешния белгийски футболен клуб в Европа – Андерлехт. Спортният му път минава през френската Лига 1, където записва 79 срещи с отборите на Олимпик Марсилия, Тулуза и Мец. Исека е бил част и от тимовете на Барнзли, Аданаспор, Тузласпор и Апоел Хадера. Взема участие в 16 двубоя на младежкия национален отбор на Белгия.

Пожелаваме на Исека много попадения с червената фланелка!

Аарон Исека

Роден на: 15.11.1997 г.
Ръст: 183 см
Позиция: Централен нападател