google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" удължиха предстоя на Кавани на "Олд Трафорд"

Манчестър Юнайтед съобщи, че нападателят Единсон Кавани се е договорил за едногодишно удължаване на договора, като по този начин той ще остане клуба до юни 2022 г.

“През сезона развих голяма привързаност към клуба и всичко, което той представлява. Чувствам дълбока връзка със съотборниците си и персонала, който работи за клуба. Те ми дават допълнителна мотивация всеки ден и знам, че заедно можем да постигнем специални неща. Още в първия миг, когато пристигнах, почувствах доверието на мениджъра”, заяви Кавани.

34-годишният Кавани играе феноменално в края на сезона. Той е отбелязал осем гола в последните си седем двубоя и е с основна заслуга за силните резултати на Ман Юнайтед през пролетта. Преди време бащата на футболиста се изказа, че синът му не е щастлив на Острова и ще приеме офертата на Бока Хуниорс, за да се завърне в Южна Америка.

„Бях сигурен, когато Единсон Кавани подписа, че той ще внесе енергия, сила и лидерство в тази група и не съм доказал, че греша, той е всичко, което си мислех, че ще бъде и още. Като треньори знаехме за неговия голмайсторски инстинкт. Личността му обаче е донесла толкова много в този отбор, той има манталитет на победител”, заяви Оле Гунар Солскяер.