google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ценните книжа на Левски пристигнаха от Дубай и са джиросани на името на “синята” легенда Наско Сираков. Голмайстор номер едно в историята на отбора вече официално е новия собственик на Левски. Сираков се превръща в главен акционер, притежаващ 86.6% от акциите на “сините”. Новият силен човек на “Герена” обяви, че ще говори за бъдещето на 26-кратните шампиони на 10 юни.

Информацията идва от самия Сираков, който направи официално обръщение във фейсбук страницата на клуба. Ето какво гласи то:

„Скъпи левскари,От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на…

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Dienstag, 2. Juni 2020

„Скъпи левскари,
От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.
Дела трябват! Само „Левски“!“
Ваш, Наско Сираков