google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Контрактът на испанския специалист с парижани е до юни 2027-а година

Старши-треньорът на френския шампион Пари Сен Жермен – Луис Енрике, е сключил нов договор с клуба, информира трансферният експерт Фабрицио Романо. Специалистът иска да продължи да работи по проекта, а собствениците на парижани са доволни от работата на бившия наставник на Барселона.

Новият договор на Луис Енрике с ПСЖ е до лятото на 2027-а година. Целта в бъдеще пред испанския треньор е да промени ПСЖ след напускането на Килиан Мбапе и да се погрижи за налагането на млади футболисти в отбора.

Предложението за нов договор от страна на ПСЖ е готово от септември, тъй като клубът смята Луис Енрике за ключова част от техния проект. Мениджърът, който в момента кара втория си сезон с парижани, е участвал изцяло в трансферните планове на клуба, според Фабрицио Романо.

Бившият треньор на Барселона в момента е изправен пред първия си сезон без Килиан Мбапе, който премина в Реал Мадрид през летния трансферен прозорец. Луис Енрике е водил Пари Сен Жерман в 62 мача до този момент. От тези 62 двубоя, той спечели 40, завърши наравно 14 срещи при само 8 загуби.