Добави коментар

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се притесни от грешката на своя вратар Давид де Хея, довела откриването на резултата за Евертън в мач от 28-ия кръг на Висшата лига. Треньорът е уверен, че испанския вратар е най-добрия в света.

В третата минута на мача Давид де Хея изрита топката в крака на Доминик Калвърт-Люин, след което кълбото се оплете в мрежата му.

„Когато се забавиш с изчистването на топката, понякога се случват и такива ситуации“ – коментира норвежецът – „Калвърт-Люин винаги пресира до последно и за наше съжаление, днес това му се отплати. Хубавото е , че реагирахме бързо и вкарахме заслужен гол. Де Хея ни се реваншира с няколко добри спасявания, особено при един удар на Гилфи Сигурдсон. Давид е най-добрият вратар в света. Имаш няколко трудни момента през сезона, но като цяло прави силна кампания. Дори не мога да се сетя да е допускал някакви грешки, може би една срещи Уотфорд. Имам му пълно доверие.“

Журналистите веднага до попитаха и за Дийн Хендерсън, който е преотстъпен на Шефийлд Юнайтед, и скоро може дори да стане титулярен вратар на Англия. -„ Винаги искаме да имаме най-добрите футболисти и Дийн е точно такъв. Играе много силно през сезона и когато се прибере при нас, ще се бори за титулярно място. Двамата със Серхио Ромеро са много силна конкуренция“.

Добави коментар