Оле: Де Хея е най-добрият вратар в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се притесни от грешката на своя вратар Давид де Хея, довела откриването на резултата за Евертън в мач от 28-ия кръг на Висшата лига.

Треньорът е уверен, че испанския вратар е най-добрия в света.

В третата минута на мача Давид де Хея изрита топката в крака на Доминик Калвърт-Люин, след което кълбото се оплете в мрежата му.

„Когато се забавиш с изчистването на топката, понякога се случват и такива ситуации“ – коментира норвежецът – „Калвърт-Люин винаги пресира до последно и за наше съжаление, днес това му се отплати. Хубавото е , че реагирахме бързо и вкарахме заслужен гол. Де Хея ни се реваншира с няколко добри спасявания, особено при един удар на Гилфи Сигурдсон. Давид е най-добрият вратар в света. Имаш няколко трудни момента през сезона, но като цяло прави силна кампания. Дори не мога да се сетя да е допускал някакви грешки, може би една срещи Уотфорд. Имам му пълно доверие.“

Журналистите веднага до попитаха и за Дийн Хендерсън, който е преотстъпен на Шефийлд Юнайтед, и скоро може дори да стане титулярен вратар на Англия. -„ Винаги искаме да имаме най-добрите футболисти и Дийн е точно такъв. Играе много силно през сезона и когато се прибере при нас, ще се бори за титулярно място. Двамата със Серхио Ромеро са много силна конкуренция“.