google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След като “червените дяволи” бяха разгромени при гостуване от Бърнли за първи път от далечната 1962 година досега, наставникът им Оле Гунар Солскяер направи изявление пред журналистите.

Той признава, че този двубой от 24-ия кръг на Висшата лига (0:2) е показал ясно, че Манчестър Юнайтед има много какво още да направи за да подобри своята игра.

Солскяер анализира първото полувреме от срещата и коментира, че играчите от тима му са създали някои доста добри възможности, но са ги пропилели, поради недостатъчно старание. Според мениджъра, именно това, че атаката не е била в необходимата степен остра, е помогнало на Бърнли да се защити по-успешно и като финален резултат от това – да надделее.

Оле Гунар Солскяер е категоричен, че когато футболистите попаднат в „най-големия и най-добрия клуб в света“, от тяхна страна най-малкото, което се очаква е да бъдат по-съсредоточени и по-всеотдайни, дори и ако преди това не са имали опита да играят в такава една обстановка. Мениджърът разкри още, че е достигнал до важен извод и че е необходимо да работи с отбора конкретно в тази насока, за помогне за преодоляването на проблема.