Оле: С победи ще упражним натиск над Сити, започваме в неделя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Единсон се справя добре, впечатлени сме от него, той обедини групата и скоро ще седнем на масата, за да обсъдим плановете на двете страни"

Манчестър Юнайтед направи сериозна крачка към осминафиналите в Лига Европа, след като разгроми с 4:0 Реал Сосиедад в четвъртък вечер. Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер даде пресконференция днес, на която даде подробности за състоянието на отбора. Освен това норвежецът разкри, че съвсем скоро предстоят преговори с Единсон Кавани за нов договор.

“Пол (Погба) и Фил (Джоунс) са аут. Не знам за Скот (Мактоминей), Дони (Ван де Беек) и Единсон (Кавани), но ще видим, мисля, че те имат шанс. Мога да кажа, че Единсон се справя добре, впечатлени сме от него, той обедини групата и скоро ще седнем на масата, за да обсъдим плановете на двете страни.“

„Не можем да скрием, че имаме известен спад във формата. Загубихме точки срещу Евертън, Шефилд Юнайтед, Уест Бромич, а чувстваме, че заслужавахме повече и можехме да вземем повече в тези мачове. Ние искаме да спечелим победи във всеки един мач, разбира се, независимо срещу кого се изправяме, но не можем да контролираме резултатите на останалите отбори – Манчестър Сити, Ливърпул, Лестър, Челси, Тотнъм, можем да контролираме само това, което правим ние. Там сме, където сме, втори сме и не искаме да завършваме на по-долно място. Искаме да направим добра серия от победи и да упражним натиск над Сити, а това трябва да започне от неделя,” разясни Солскяер преди двубоя с Нюкасъл в неделя.

“Ще изберем състава за Нюкасъл в неделя и Дийн Хендерсън е сред тези, върху които мислим. Той изигра много солиден мач (срещу Сосиедад) и имаше заслуга за гола на Рашфорд. Това е нещо, върху което работим. Дийн израстна много, но имаме отличен вратар и в лицето на Давид (Де Хеа), така че не мога да кажа отсега. Винаги говоря с играчите преди да направя избор,” заяви мениджърът на „червените дяволи“ относно вратарската ситуация в отбора.