Осимен зарадва феновете на Наполи, смята да остане в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виктор Осимен разкри, че е много щастлив в Неапол

Нигерийската звезда на Наполи – Виктор Осимен, направи намек, че желанието му е да остане в шампиона на Италия и през следващия сезон. Отборите на Манчестър Юнайтед, Челси и Байерн Мюнхен имат интерес към голаджията на неаполитанци. Осимен обаче смята, че Наполи е правилното място за него и няма търпение да дойде новия сезон.

„Толкова съм горд, че съм носител на Скудетото, за мен това е нещо велико. Каквато и да следва след това, ще го приветствам. И наистина работя здраво за това, а сега съм пристрастен към трофеите, защото Скудетото е първото ми отличие като професионален футболист“, сподели Осимен пред медията Soccernet.

„Сега съм пристрастен и нямам търпение да дойде новият сезон. За мен няма по-добро място от Неапол. Много съм щастлив, че направих правилния избор, като дойдох тук. Постигнах невероятен успех с неаполитанците. Това е нещо, за което като се събуждам и винаги ще се усмихвам. Децата на децата ми ще дойдат на този свят и ще разберат, че баща им е направил нещо невероятно“, каза Виктор Осимен.

През миналия месец босът на Наполи – Аурелио Де Лаурентис, сподели, че готви нов по-добър контракт за Виктор Осимен. Настоящият договор на нигериеца е до лятото на 2025 г. За момента Де Лаурентис е поставил цена от 150 млн. евро на футболиста.