Още един отбор от Лига 1 иска Валентин Антов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Брест дава 1,5 млн. за бранителя, ЦСКА иска двойно повече

Сагата с евентуален трансфер на Валентин Антов това лято продължава. От информация вчера на Ouest-France стана ясно, че бранителят на ЦСКА е желан от още един френски тим – елитният Брест. Според изданието „армейците“ са поставили цена от 3 млн. евро за Антов, докато французите са склонни да предложат първоначална оферта от 1,5 млн. евро, пише „Тема Спорт“.

Преди малко повече от седмица във Франция се появи информация, че Реймс има интерес от привличането както на Антов, така и на Люка Перен (който пък бе трансферна цел на ЦСКА). Перен обаче взе решение в крайна сметка да подпише със Страсбург, което може да възобнови интереса на треньора на Реймс Оскар Гарсия, който не крие желанието си да привлече Антов. Местното издание butfootballclub даже излезе със статия, в която се казваше “Селекцията на Оскар Гарсия в Реймс започва от България”.

На този етап Валентин Антов е на разположение на Любослав Пенев и се явява чудесно решение на проблемите с контузиите на Мено Кох и Амос Юга. Треньорът на „армейците“ настоява да задържи национала поне за първите мачове от новия сезон.

Антов бе преотстъпен в Болоня през пролетта, но от тима от Серия „А“ отказаха да активират клаузата му за откупуване, която бе в размер на 3 млн. евро. За периода на наема в касата на “Българска армия” влязоха 500 хил. евро.