От “Армията” ще направят опит да се отърват от Шагоян
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Положението на Шагоян обаче е сложно, защото той е под наем, а в договора му има клауза за задължително откупуване.

От ръководството на ЦСКА – София искат да направят опит да разкарат Жираир Шагоян, който дойде на “Армията” със статут на голяма арменска звезда, от която могат да се очакват голове. Нападателят блесна във второто ниво на своята родина, където за местния БКМА Ереван реализира 54 гола и направи 26 асистенции в 54 мача, което и бе причина за трансферирането му в България.

С червената фланелка обаче нападателят не оправдава очакванията към него на този етап, след като от началото на кампанията записа осем срещи за тима, в които не отбеляза в противниковата врата нито веднъж, а вероятно са стигнали до извода, че поне засега 21-годишният Жираир не е готов за елитен футбол.

Положението на Шагоян обаче е сложно, защото той е преотстъпен, а в договора му има клауза за задължително откупуване. “Червените” ще направят опит да се откажат от тази сделка, но дори и да им се наложи да закупят арменеца в края на сезона, то моментално след това клубът ще потърси начин или да го препродаде или да го прати под наем. Вариантите към момента са той да отиде в друг български клуб или да се завърне в родината си.