От “Герена”: Когато стане трудно, остават най-верните! (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ПФК Левски" изказва своята искрена благодарност към всички привърженици, футболисти и треньори, които останаха верни на "синята" идея в един от най-тежките периоди за клуба и днес продължават да се борят за него"

Със специално обръщение, придружено с видео от контролата с Ботев Пд, от Левски показаха своята признателност към футболисти, треньори и служители, които останаха верни на клуба и „синята“ идея в тежкия период.

Ето какво написаха от „Герена”:

“Сред незаменимите моменти на футболни победи в един клуб винаги се открояват безценните уроци по мъжество и доблест. Във футболен клуб “Левски” моралът на терена и уважението към футболната фланелка винаги са стояли над победата срещу даден противник. Защото клубът бе създаден от ентусиазма на идеалисти и оцелява благодарение ентусиазма на идеалисти.

“ПФК Левски” изказва своята искрена благодарност към всички привърженици, футболисти и треньори, които останаха верни на “синята” идея в един от най-тежките периоди за клуба и днес продължават да се борят за него. Защото, когато стане трудно, остават най-верните!

Благодарим ви, че отново сме… заедно като един!”

 

Сред незаменимите моменти на футболни победи в един клуб винаги се открояват безценните уроци по мъжество и доблест. Във футболен клуб „Левски“ моралът на терена и уважението към футболната фланелка винаги са стояли над победата срещу даден противник. Защото клубът бе създаден от ентусиазма на идеалисти и оцелява благодарение ентусиазма на идеалисти.

„ПФК Левски“ изказва своята искрена благодарност към всички привърженици, футболисти и треньори, които останаха верни на „синята“ идея в един от най-тежките периоди за клуба и днес продължават да се борят за него. Защото, когато стане трудно, остават най-верните!

Благодарим ви, че отново сме… заедно като един!

#ВсичкиЗаЛевски

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Saturday, July 3, 2021